24/02/2010

REBOZADOS E ALGO MÁIS

Ás veces de tanto facer as cousas monotonamente aburrímolas e pensamos no bó que sería podelas variar , ter unha pizca de sal nas nosas vidas que nos dera esa chispa que en tantos momentos precisamos .

Outro tanto pasa coa comida , temos ese cator pratos comodín para facer ao longo da semán , o mes ou as nosas vidas que moitas veces só con velos queremos que fuxan da nosa presenza , pero comer hai que comer , así por que non nos liamos a manta a cabeza e facemos tolerías , aínda que sexan pequenas como vai ser o caso .



Imos converter uns anodinos filetes rebozados en algo con máxia , cun gosto diferente que deixará a familia coa boca aberta , e poderemos darnos de xente lida dicindo que é unha receita dalgún famoso chef .

Só precisaremos engadir ao rebozado final co pan raiado millo frito moído , sí , sí deses que comen os cativos e non tan cativos , moelos é doado co moedor eléctrico , senón tamén quedan ben co morteiro , só un pouco máis groso .

Receita non poñemos , xa que presupoñemos que todo o mundo sabe rebozar .

Xa contaredes , o resultado é espectacular .

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Unha pizca de sal