Non , non veu Paula Vázquez e Cuatro a pedirnos esta receita , todavía non somos tan famosos , pero a todo se chegará ...
Estes garabanzos son como os Cous Cous , acompañan calquer prato ,pero como prato único cun ovo tamén están de vício . Despois disto pensaredes nos garabanzos de bote como nalgo do xurásico , que sí , que sí , que nos salvan dun apuro pero isto é irresistibel ...
Precisaremos garbanzos postos a remollo o día anterior , un par de tomates , unha cebola do país , un pemento vermello , uns allos e especias ao gosto de cada quen ( cominos , pementón , Ras el hanout , ourego ...) .
Imos usar a ola express , senón temos será máis lento pero non menos rico .hai unhas mallas para cocer os garabazos pero non é algo imprescindibel .
Coa ola aberta douramos os allos e a cebola cortada en cuartos , engadimos o pemento e os tomates entieros , ben limpiños iso sí , os garabanzos e auga cubríndoos , pechamos a ola e 20 minutos a partir de que saia o vapor .
Apartamos os tomates e o pemento xunto cuns garabanzos ( meia ducia chega ) e pasamolo todo por un pasapures , nunha tixola grande poñemos un pouco da auga de cocción ( o suficiente para facer un preve ) , coas especias que elixamos e a salsiña dos tomates , cando ferva engadímoslle os garabanzos e deixamos que coza todo xunto un par de minutiños .
Listo para meterlle a culler ou o que se tercie . Benvidos os legumes a nosa vida .
Estes garabanzos son como os Cous Cous , acompañan calquer prato ,pero como prato único cun ovo tamén están de vício . Despois disto pensaredes nos garabanzos de bote como nalgo do xurásico , que sí , que sí , que nos salvan dun apuro pero isto é irresistibel ...
Precisaremos garbanzos postos a remollo o día anterior , un par de tomates , unha cebola do país , un pemento vermello , uns allos e especias ao gosto de cada quen ( cominos , pementón , Ras el hanout , ourego ...) .
Imos usar a ola express , senón temos será máis lento pero non menos rico .hai unhas mallas para cocer os garabazos pero non é algo imprescindibel .
Coa ola aberta douramos os allos e a cebola cortada en cuartos , engadimos o pemento e os tomates entieros , ben limpiños iso sí , os garabanzos e auga cubríndoos , pechamos a ola e 20 minutos a partir de que saia o vapor .
Apartamos os tomates e o pemento xunto cuns garabanzos ( meia ducia chega ) e pasamolo todo por un pasapures , nunha tixola grande poñemos un pouco da auga de cocción ( o suficiente para facer un preve ) , coas especias que elixamos e a salsiña dos tomates , cando ferva engadímoslle os garabanzos e deixamos que coza todo xunto un par de minutiños .
Listo para meterlle a culler ou o que se tercie . Benvidos os legumes a nosa vida .
Nenhum comentário:
Postar um comentário
Unha pizca de sal