Cantas veces temos invitados na casa e non sabemos que ofrecerlles despois do xantar , ou ven algún amigo a facer unha visita e píllanos coa despensa baleira , ás veces o máis sinxelo é no que menos pensamos .
En que casa non hai café , aínda que sexa solubel , só temos que "adornalo" un pouco e xa teremos unha boa sobremesa ou un bó "algo"con que convidar a ese amigo inesperado .
En que casa non hai café , aínda que sexa solubel , só temos que "adornalo" un pouco e xa teremos unha boa sobremesa ou un bó "algo"con que convidar a ese amigo inesperado .
Co café sempre combinan moi ben as especias , así a canela e a noz moscada daranlle un toque exótico , para os máis ousados o cravo de olor ou a pementa . Podemos engadirllas no meio do café moido , ou directamente na taza .
Tamén están as esencias para cociñar , non confundir coas de cosmética ou aromaterápia , poden ser de améndoa , avelá , anís , vainilla ... Temos moitas para probar .
Como podedes comprobar o café admite moitas combinacións . E se a un destes cafés nosos tan especiais o acompañamos dunhas onzas de chocolate ( non sempre se teñen bombóns na casa ) , uns froit@s sec@s ou algunha froita fresca pequena ( uvas , pedaciños de sandía ou melón , cereixas ...) , non digades que non vos vai apetecendo .
Agora non poderedes decir que só tedes un café que ofrecernos .
Agora non poderedes decir que só tedes un café que ofrecernos .
Nenhum comentário:
Postar um comentário
Unha pizca de sal