Os recordos destas datas van asociados a este prato , co que se asentaba o estomago despois do atracón de mariscos vários , en família de pescadores xa se sabe productos do mar .
É unha receita ben sinxela e non moi cara , comparando prezos en distintos sítios podemos adecuarnos a o noso presuposto .
Precisaremos unha couve-flor , bacallau (desalgado de 24 a 48 h ) , 300 grs de patacas , allos e aceite .
Limpiaremos ben a verdura , pelaremos as patacas e as coratermos en dados , máis ou menos do tamaño das frores da verdura , para que se nos caza todo por un igual , poñémolas a cocer coa couve-flor .
Cando vexamos que están case feitas engadiremos o bacallau en pedaciños , apagaremos o lume , taparemos a pota e coa calor que ten farase o bacallao .
Á hora de servir escurriremos ben a auga da pota e lle botaremos por enriba un poco do aceite no que friximos os allos , e a quen lle goste pode engadirlle os allos .
Parabens para todos nestas datas !!!
É unha receita ben sinxela e non moi cara , comparando prezos en distintos sítios podemos adecuarnos a o noso presuposto .
Precisaremos unha couve-flor , bacallau (desalgado de 24 a 48 h ) , 300 grs de patacas , allos e aceite .
Limpiaremos ben a verdura , pelaremos as patacas e as coratermos en dados , máis ou menos do tamaño das frores da verdura , para que se nos caza todo por un igual , poñémolas a cocer coa couve-flor .
Cando vexamos que están case feitas engadiremos o bacallau en pedaciños , apagaremos o lume , taparemos a pota e coa calor que ten farase o bacallao .
Á hora de servir escurriremos ben a auga da pota e lle botaremos por enriba un poco do aceite no que friximos os allos , e a quen lle goste pode engadirlle os allos .
Parabens para todos nestas datas !!!
Nenhum comentário:
Postar um comentário
Unha pizca de sal