27/03/2010

LARANXAS RICAS E UN PASTELÓN ESTUPENDO


Esqueciamonos disto , xa nos chegaron as laranxas , as que gañamos no Concurso de receitas polo aniversario do blogue A mí lo que me gusta es cocinar , ben gañamos un vale desconto para mercalas , pero para nos como se nos tocara a caixa enteira .

Como estes días non fixemos ningunha entrada se nos esquecía comentalo , e aquí están :




Teñen unha pinta maravillosa , non sí ? Pois non vexades como saben , a lastima é que xa case que non quedan , somos catro a facer o zume ao día e voan .

Pero o primeiro día fixemos este pastelón recheo de crema de laranxa , mango e piña naturais .



Desculpade que non haxa fotos do corte pero cando nos quixemos dar conta xa o paparamos , é espectacular , o sabor da laranxa conxugado coa textura do mango e o ananas .

Realmente estupendo .


10 comentários:

  1. Un pastel moi orixinal, si señor!!! Cando la laranxa sabe a laranxa... Un grupo de amigas comprámolas a través de internet, veñen coas folliñas e todo e o sabor e .... mmmm. Non che digo como estará dentro dunha receta tan suculenta como esta.
    Biquiños e ata a volta.

    ResponderExcluir
  2. Non te teño que contar como saben , xa o adeviñas ti .
    E como ule a casa , é incrible , nin o mellor ambientador , vamos que aparte de nutrirte o corpo nutres tamén o espíritu ;) .

    Deduzo que vas de vacacións , se é así pasao moi ben e xa nos contarás .

    Biquiños

    ResponderExcluir
  3. Isto é oririxinalidad na cociña e o demás tonterias!!!. Imaxino o sabor cá mixtura das frutas, uhmmmmmm e ten que ser algo sumamente delicioso.
    Lastima doutra caixa de laranxas ¿verdade?, que ben viñan, tanto pra o zumo como pra preparar este tipo de postres tan ricos.

    Biquiños nena, e feliz domingo

    ResponderExcluir
  4. Hola Marta
    Qué delicia de recetas. Me las apunto. Me alegro te haya gustado el tian que he hecho. Besos mil y gracias

    ResponderExcluir
  5. Un postre delicioso e cheo de vitaminas

    Bicos

    ResponderExcluir
  6. Marta, qué suerte tenemos de poder disfrutar de esas deliciosas naranjas, verdad??
    El pastel seguro que está buenísimo!
    Besicos

    ResponderExcluir
  7. Me pido unas cuantas de esas estupendas naranjas y por supuesto de la tarta.
    Besos

    ResponderExcluir
  8. Felicidades por el premio, las naranjas se ven muy ricas y se me ocurren un motón de cosas para preparar.
    Una consulta, y la receta de la crema del pastelón donde está? :-)
    Besitos!!

    ResponderExcluir
  9. Hola, Gracias por pasarte por mi blog y dejarme un comentario, yo llegué al tuyo por HEMC :)
    Excelentes naranjas! sólo hay que ver el color que tienen. A la torta no le hace falta el corte, se ve genial! Saludos y estamos en contacto, que tengas una feliz semana :)

    ResponderExcluir
  10. ***Pois sí Merchi , lastima doutra caixa e de máis , por eiquí as laranxas voan .

    Co pastelón pasou igual que cos spaguettis , era o que había e foi o que usamos , por separado nos gostan as duas froitas así que xuntas non tiñan porque estar mal .

    ***Hehehe Marylou sí que tenemos suerte , son riquísimas y dejan un olor en la cocina .

    ***Ai Mese!! Que llegas tarde me quedan las del zumo de mañana XD , que aquí no duran XD .

    ***Muchas gracias Kako , son muy ricas , de las mejores que probamos en una temporada .

    La receta la tienes pinchando encima de " crema de naranja " te va a salir la entrada del brazo de gitano de rooibos , que tiene de relleno crema de naranja , seguramente en tu ordenador no te sale con otro color y por eso no lo viste , o al darle al traductor , probaré a ver que pasa .

    ***De nada Óscar , muchas gracias a ti por seguirnos , nos va a encantar seguir en contacto y conocernos .

    Bicos para todos e moitas grazas polos vosos comentarios

    ResponderExcluir

Unha pizca de sal