Esqueciamonos disto , xa nos chegaron as laranxas , as que gañamos no Concurso de receitas polo aniversario do blogue A mí lo que me gusta es cocinar , ben gañamos un vale desconto para mercalas , pero para nos como se nos tocara a caixa enteira .
Como estes días non fixemos ningunha entrada se nos esquecía comentalo , e aquí están :
Teñen unha pinta maravillosa , non sí ? Pois non vexades como saben , a lastima é que xa case que non quedan , somos catro a facer o zume ao día e voan .
Pero o primeiro día fixemos este pastelón recheo de crema de laranxa , mango e piña naturais .
Desculpade que non haxa fotos do corte pero cando nos quixemos dar conta xa o paparamos , é espectacular , o sabor da laranxa conxugado coa textura do mango e o ananas .
Realmente estupendo .
Un pastel moi orixinal, si señor!!! Cando la laranxa sabe a laranxa... Un grupo de amigas comprámolas a través de internet, veñen coas folliñas e todo e o sabor e .... mmmm. Non che digo como estará dentro dunha receta tan suculenta como esta.
ResponderExcluirBiquiños e ata a volta.
Non te teño que contar como saben , xa o adeviñas ti .
ResponderExcluirE como ule a casa , é incrible , nin o mellor ambientador , vamos que aparte de nutrirte o corpo nutres tamén o espíritu ;) .
Deduzo que vas de vacacións , se é así pasao moi ben e xa nos contarás .
Biquiños
Isto é oririxinalidad na cociña e o demás tonterias!!!. Imaxino o sabor cá mixtura das frutas, uhmmmmmm e ten que ser algo sumamente delicioso.
ResponderExcluirLastima doutra caixa de laranxas ¿verdade?, que ben viñan, tanto pra o zumo como pra preparar este tipo de postres tan ricos.
Biquiños nena, e feliz domingo
Hola Marta
ResponderExcluirQué delicia de recetas. Me las apunto. Me alegro te haya gustado el tian que he hecho. Besos mil y gracias
Un postre delicioso e cheo de vitaminas
ResponderExcluirBicos
Marta, qué suerte tenemos de poder disfrutar de esas deliciosas naranjas, verdad??
ResponderExcluirEl pastel seguro que está buenísimo!
Besicos
Me pido unas cuantas de esas estupendas naranjas y por supuesto de la tarta.
ResponderExcluirBesos
Felicidades por el premio, las naranjas se ven muy ricas y se me ocurren un motón de cosas para preparar.
ResponderExcluirUna consulta, y la receta de la crema del pastelón donde está? :-)
Besitos!!
Hola, Gracias por pasarte por mi blog y dejarme un comentario, yo llegué al tuyo por HEMC :)
ResponderExcluirExcelentes naranjas! sólo hay que ver el color que tienen. A la torta no le hace falta el corte, se ve genial! Saludos y estamos en contacto, que tengas una feliz semana :)
***Pois sí Merchi , lastima doutra caixa e de máis , por eiquí as laranxas voan .
ResponderExcluirCo pastelón pasou igual que cos spaguettis , era o que había e foi o que usamos , por separado nos gostan as duas froitas así que xuntas non tiñan porque estar mal .
***Hehehe Marylou sí que tenemos suerte , son riquísimas y dejan un olor en la cocina .
***Ai Mese!! Que llegas tarde me quedan las del zumo de mañana XD , que aquí no duran XD .
***Muchas gracias Kako , son muy ricas , de las mejores que probamos en una temporada .
La receta la tienes pinchando encima de " crema de naranja " te va a salir la entrada del brazo de gitano de rooibos , que tiene de relleno crema de naranja , seguramente en tu ordenador no te sale con otro color y por eso no lo viste , o al darle al traductor , probaré a ver que pasa .
***De nada Óscar , muchas gracias a ti por seguirnos , nos va a encantar seguir en contacto y conocernos .
Bicos para todos e moitas grazas polos vosos comentarios